Arkivfoto fra røveri i netto.

Ung mand ville røve kassen i Netto, mens folk stod i kø og Corona-hamstrede: DET skulle han ALDRIG have gjort

Torsdag klokken 21.21 blev politiet kaldt til Netto i Vestergade i Stubbekøbing, hvor en ung mand men en pistol havde truet en ekspedient til at udlevere et kontant beløb fra kassen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Røveren ville gerne have fat i dagen omsætning i forbindelse med Cororona-hamstringen..

Men det skulle den unge bevæbnede mand ALDRIG have gjort, for folk stod i lange køer ved kasserne for at Corona-hamstre, og de ville ikke finde sig i en slyngel-lømmel.

En kunde nedlagde resolut røveren, og siden kunne betjentene anholde en kun 16-årig fyr fra lokalområdet, som blev sigtet for røveri.

"Det var vist en dum aften, når man tænker på, der er så mange i supermarkederne, og jeg har indtryk af, at man ret hurtigt tog affære. Det er udmærket arbejde af borgerne derude", siger vagtchef Ole Hald fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Folketidende.dk.

En kunde, der var til stede i butikken, så det hele.

"Jeg kørte i Netto for at købe nogle chips og stod oppe ved kassen og havde armene fyldt. Der står en ældre herre, som er ved at pakke sine varer, og så kommer der en gut ind i regntøj. Han styrer lige hen imod kassen, så jeg tænker, han nok skal have nogle smøger, så så kan jeg godt tage en pose mere. Men da jeg vender mig om igen, står han bøjet ind over kassen med en pistol og en Netto-pose og siger til kassedamen, at hun skal åbne kassen. Så råber den ældre mand "Hvad fanden laver du?!" og får grebet ham og holdt ham ind over en låge, mens jeg går ned bagved og ringer 112. Så kommer politiet," fortæller kunden til Folketidende.dk.

Publiceret 13 March 2020 09:49