Arkivfoto

Arkivfoto

Flere bilister taget med vanvidsfart på vej mod grænsen: Vil i Fleggaard inden grænsen lukkes

Af
Jacob Nielsen

Det har generelt været et meget stille døgn for politiet i Sydøstjylland, hvilket skyldes, at mange værtshuse og forlystelser holder lukket på grund af coronasmitten.

Også på veje og stræder er der forholdsvis roligt, men fredag aften kom færdselspolitiet alligevel på arbejde kort efter, at statsminister Mette Frederiksen havde meddelt, at grænserne vil blive lukket fra lørdag klokken 12.

"Kort efter talen klokken 19 observerede vores patruljer flere bilister, som i meget høj fart kørte sydpå mod grænsen," fortæller vagtchef, John Skjødt, fra Sydsøstjyllands Politi til Lokalavisen.dk.

Vagtchefen fortæller, at tre bilister blev standset på motorvejen mellem Horsens og Kolding med henholdsvis 151, 158 og 186 km/t. Alle tre forklarede, at de var på vej mod grænsen for at handle, mens de stadigvæk kunne. Den ene kørte efter tobak, den anden efter sodanvand og den tredje efter gær.

Bilisten som kørte 186 km/t. kan se frem til en bøde på 6.500 kroner samt 500 kroner til Offerfonden og et kørselsforbud, oplyser John Skjødt til Lokalavisen.dk.

Mange har siden beskeden om grænselukning kørt til grænsebutikker som Fleggard for at handle. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mange har siden beskeden om grænselukning kørt til grænsebutikker som Fleggard for at handle. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Publiceret 14 March 2020 10:37