Foto: Presse-fotos.dk

Forfærdelig ulykke med brandbil under udrykning og personbil

Sydøstjyllands Politi og redningsfolk er i øjeblikket ved en voldsom trafikulykke mellem en personbil og en brandbil under udrykning fra Trekant Brand og Redning. Ulykken skete i krydset mellem Viborgvej og Ellehammersvej i Vejle.

Det er for tidligt at sige noget om, hvordan uheldet er sket. Men brandkøretøjet var under udrykning på vej til en brand og er væltet om på siden. Personbilen er klemt under det og det antages, at der kan være fastklemte i køretøjet. De to brandmænd er reddet ud af brandkøretøjet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Uheldet spærrer i øjeblikket krydset og man kan ikke passere stedet. Trafikken, herunder bustrafik, ledes aktuelt ad Niels Finsensvej.

Det må forventes, at oprydningen vil tage nogle timer, så derfor opfordrer Sydøstjyllands Politi trafikanter, der påtænker at ville køre på strækningen, til at finde alternative veje eller have tålmodighed i forhold til trafikomlægningen.

Der er tilkaldt bilinspektør til stedet for at foretage tekniske undersøgelser af uheldsstedet og køretøjerne.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, heller ikke om de involverede personer, eller om hvordan eller hvorfor uheldet er sket. Det er elementer, der alle indgår i den videre efterforskning af uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Publiceret 18 March 2020 16:16