Arkivfoto.

Fantastiske Karen er tragisk død, blot 37 år gammel - Coronakrisen gør deltagelse i hendes bisættelse umulig

Der vil på et senere tidpunkt blive holde en mindegudstjeneste i kirken for den unge kvinde

Karen Skjold Tvedskov er død, blot 37 år gammel. Hun kæmpede i årevis, men tabte til sidst kampen mod kræften.

Karens bisættelse finder sted lørdag klokken 11 i Vor Frue Kirke i Nyborg - men det er ikke muligt at deltage, skriver familien på Facebook.

'Kære alle. Karen sov stille ind søndag aften. Det var fredfyldt, og hun var omgivet af sine nærmeste.Jeg kunne skrive mange ting om, hvor fantastisk et menneske Karen var, men jeg vil her nøjes med at sige, at jeg elskede hende højt, og vi der kendte hende, vil komme til at savne hende forfærdeligt,' skriver hendes mand Christian.

'Det var Karens ønske, at alle, som havde lyst, måtte komme og være med til at sende hende ud på den sidste rejse, men grundet de nye voldsomme tiltag mod at udbrede corona-smitten, er det kun den aller nærmeste familie som kan deltage.'

'Vores fantastiske præst har tilbudt os at holde en mindegudstjeneste i kirken for Karen, når det igen bliver tilladt at samles. Efter mindegudstjenesten vil der være samvær, hygge og god stemning, med mad og drikke, for dem som har lyst til at feste med Karen, ligesom hun havde ønsket sig at det skulle være,' oplyser Karens familie.

Publiceret 20 March 2020 11:32