Om den falske sygeplejerske misbrugte tidens corona-situation til at få adgang til borgernes hjem, kan politiet ikke bekræfte. Modelfoto: Adobe Stock

Om den falske sygeplejerske misbrugte tidens corona-situation til at få adgang til borgernes hjem, kan politiet ikke bekræfte. Modelfoto: Adobe Stock photoguns - stock.adobe.com

Politiet advarer: Falsk sygeplejerske opsøgte flere borgere og ville tage blodprøver

En kvinde med skumle intentioner forsøgte lørdag eftermiddag på ubehagelig vis at tiltuske sig adgang til flere ældre borgeres hjem på Lolland. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet fik lørdag klokken 15.40 en anmeldelse om, at flere ældre borgere i Sakskøbing i løbet af lørdagen var blevet opsøgt af kvinden, der havde fortalte borgerne, at hun skulle tage blodprøver på dem.

Det vides ikke, om kvinden misbrugte den aktuelle situation omkring coronavirussen, da hun forsøgte at overbevise borgerne om, at de skulle have taget blodprøve. Lokalavisen.dk har mandag været i kontakt med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som ikke kan bekræfte dette.

Den mystiske kvinde beskrives af vidner som cirka 40-50 år gammel, ca. 170 cm. høj. Hun var almindelig af bygning, mørk i huden og havde sort hår. Hun havde en hvid bluse og blå bukser på.

Politiet advarer mod, at man lukker uvedkommende ind på sin bopæl, medmindre det er nogen, man har en aftale med eller som kan legitimere sig på korrekt vis.

Kontakt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger om den falske sygeplejerske.

jn

Publiceret 23 March 2020 00:00