Arkivfoto.

Kvinde stjal 10 oksemørbrad i Meny: Jeg skulle bruge dem til at betale gæld

Klokken 14.55 tirsdag anmeldte personalet fra Meny i Himmelev ved Roskilde, at det havde tilbageholdt en kvinde, som havde stjålet ti oksemørbrad til en samlet værdi af 4000 kroner, oplyset Midt- og Vestsjællands Politi.

Butikkens personale havde opdaget at alle oksemørbradene fra slagerafdelingen manglede, så de så overvågningen igennem.

Her så de en kvinde, der gik hen til kølemontren med en kurv, som hun lagde alle mørbradene ned i, hvorefter hun forlod supermarkedet via grøntafdelingen uden at betale for kødet.

Kvinden kom tilbage til butikken en halv time senere, hvor hun blev tilbageholdt.

Politiet kom frem til butikken, hvor de sigtede kvinden, en 25-årig kvinde fra Svinninge for butikstyveri. Kvinden blev taget med til stationen til afhøring. Hun havde stjålet for at skaffe penge til en mand, som hun havde gæld til. Hun havde kort efter tyveriet overdraget mørbradene til en bekendt, som havde betalt hende 500 kr. Politiet beslaglagde de 500 kr. som kvinden blev fundet i besiddelse af. Hun ønskede beslaglæggelsen forelagt retten, som nu skal tage stilling til om politiets indgreb var retsmæssigt.

Politiet undersøgte kvindens oplysninger og fandt frem til den bekendte, en 24-årig mand uden fast bopæl, som blev sigtet for at medvirke til butikstyveri. Han nægtede kendskab til sagen, og det lykkedes ikke politiet at finde de stjålne mørbrad. Efter afhøring blev kvinden løsladt, men kan de kan begge forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Publiceret 01 April 2020 15:15