Arkivfoto.

Lastbilchauffør træt af langsom bil på landevej: Overhalede og pressede bilen ind i mur på ejendom - og kørte videre

Klokken 16.11 skete der en trafikulykke, hvor en personbil var kørt ind i en husmur på en privat adresse i Lille Grandløse ved Holbæk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En 75-årig mand fra Holbæk kørte i en personbil ad Roskildevej i nordlig retning med lav hastighed. En lastbil kørte bagved i samme retning og foretog en overhaling, men trak under overhalingen ind mod højre, så lastbilen ramte personbilen på den venstre side. Den 75-årige mistede kontrollen over bilen, der ramte ind i en husmur på en nærliggende ejendom.

Lastbilchaufføren fortsatte sin kørsel i nordlig retning uden at standse. Ifølge vidner skulle der være tale om en lastbil med et rødt lad, men hverken nummerplade eller firmaoplysninger blev aflæst. Politiet har nu optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret lastbilen.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket lastbilen på strækningen klokken cirka 16.10, og som kan give oplysninger om den. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Publiceret 02 April 2020 11:47