Pressefoto.

Madtelt med gratis mad til udsatte og hjemløse

Reden Aarhus har midlertidigt omdannet sin gårdhave i Sjællandsgade i midtbyen til et madtelt for byens udsatte borgere, der fra i dag mandag 6. april kan komme og få et gratis aftensmåltid.

Reden Aarhus er normalt et anonymt være- og rådgivningssted for kvinder, men madtilbuddet er for både mænd og kvinder, der ikke selv har muligheden for at lave mad eller overhovedet har et hjem at opholde sig i under coronakrisen.

For at minimere smitterisikoen kan der højest spise otte ad gangen, og der er sørget for god afstand mellem spisepladserne og ekstra hygiejniske forhold omkring serveringen og rengøringen, oplyser Reden i en pressemeddelelse.

Lions Sct. Clemens og Zonta i Aarhus har doneret midler til indkøb med mere.

"Dejligt at der er opbakning og støtte at hente blandt vores Redens Venner. Og at der er nogen, der springer til med støtte i en svær stund," siger Redens leder Anders Sørensen.

"Men vi kan sagtens bruge mere hjælp og støtte i denne stund, da vi også servicerer vores kvindelige målgruppe med udlevering af madvarer og fornødenheder i døren eller direkte hjemme hos den enkelte, som ikke har muligheden for at komme ud. Her gør vi alt for, at de trygt kan holde sig hjemme."

Madteltet er åbent hver dag klokken 17-19.

Publiceret 06 April 2020 07:52