Foto: Presse-fotos.dk

Dræbt brutalt og blodigt foran opgang: Sådan fik politiet fingrene i efterlyst mand

Efterlyst mand anholdt og fremstilles i grundlovsforhør

Den 21-årige mand fra Køge, der blev efterlyst tirsdag som mistænkt i en sag om knivstikkeri i Køge mandag aften, er blevet anholdt og fremstilles i grundlovsforhør. Hans efterlyste bil er også fundet og befinder sig nu i politiets varetægt.

Den 21-årige mand fra Køge, som Midt- og Vestsjællands Politi efterlyste offentligt med navn og alder tirsdag formiddag, meldte sig selv til politiet tirsdag aften og blev straks anholdt.

Han er mistænkt i en sag om knivstikkeri på Parkvej, Køge, mandag aften kl. ca. 19.00, hvor en 31-årig mand fra Køge blev stukket med kniv i brystet med så svære læsioner til følge, at han senere på aftenen afgik ved døden.

Den 21-årige mistænkte vil i dag onsdag kl. 10.15 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor han vil blive sigtet for drab på den 31-årige mand.

Anklagemyndigheden vil i forbindelse med grundlovsforhøret begære retsmødet afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Den mistænktes bil, som politiet også efterlyste tirsdag formiddag, blev efter et tip til politiet tirsdag aften fundet på en parkeringsplads, hvor den var efterladt. Bilen er nu i politiets varetægt med henblik på tekniske undersøgelser.

Midt- og Vestsjællands Politi takker borgerne for hjælpen med diverse henvendelser, der har været afgørende for sagens opklaring.

Publiceret 08 April 2020 10:17