Arkivfoto.

72-årig mand ydmyget af 19-årig i butik på tankstation: Så trak den 72-årige en pistol...

En 72-årig mand blev natten til tirsdag anholdt og sigtet for at have truet en 19-årig mand på livet.

De to mænd var omkring kl. 03.35 begge kunder på en tankstation på Ormslevvej i Viby ved Aarhus. Den 72-årige var lettere beruset og var lidt langsom til at lægge sine varer på disken, oplyser Østjyllands Politi.

Det gjorde den 19-årige så utålmodig og irriteret, at han gik foran i køen, skubbede mandens ting til side og betalte for sine egne varer.

Den opførsel medførte en højlydt diskussion mellem de to kunder, og pludselig trak den 72-årige en pistol frem fra sit indkøbsnet og sagde: 'Jeg har noget til dig'. Han gik efterfølgende ud af butikken og ind i en ventende taxa, der kørte fra tanken.

Både den 19-årige og ekspedienten på stedet var noget chokerede over episoden og ringede til politiet. En patrulje standsede kort efter taxaen på Grundtvigsvej i Viby. Her blev den 72-årige mand anholdt.

Han erkendte, at han havde trukket en pistol – men at det var en plastikpistol, som han efter episoden på tanken havde givet til en ven. Politiet kørte hen til vennen, der bekræftede historien og viste plastikpistolen, som betjentene beslaglagde.

Den 72-årige blev sigtet for trusler på livet, oplyser Østjyllands Politi.

Publiceret 05 May 2020 12:39