Arkivfoto.

Bekymret for søn: Politiet opsøgte mor - og gjorde chokerende fund

Klokken 13 mandag henvendte en patrulje sig på en adresse i Høng på Midtsjælland for at tale med en 43-årig kvinde om en bekymring for hendes søn.

Under samtalen og opholdet på kvindens tilholdssted bemærkede patruljen, at den 43-årige havde en mindre portion hvidt pulver stående frit fremme i en lille skål. I nærheden lå et sugerør, hvilket for politiet indikerede, at der kunne være tale om narko - hvilket kvinde indrømmede, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Hun blev sigtet for besiddelse af narko, og politiet ransagede stedet.

Narkohunde assisterede politipatruljen med ransagningen, som resulterede i fund af knap 95 gram amfetamin, noget fyldstof og en digitalvægt. Stoffet i skålen blev sammen med det øvrige fundne testet til at være amfetamin, som politiet mistænkte hende for at være i besiddelse af med henblik på videreoverdragelse til andre.

Den 43-årige kvinde blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse.

Kvinden har overnattet i et arresthus og vil tirsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Publiceret 12 May 2020 11:35