Arkivfoto

Arkivfoto

Mand gemte stjålne biler: Afsløret da garageport gik op

En 39-årig mand fra Kolind i Østjylland blev mandag eftermiddag anholdt og foreløbigt sigtet for to tilfælde af brugstyveri. Det skete, efter at politiet fandt manden i besiddelse af to stjålne biler, oplyser Østjyllands Politi.

En patrulje blev klokken 15.39 sendt til en adresse i Kolind, hvor en efterlyst bil skulle befinde sig. På vej til stedet fik patruljen at vide, at to personer, der befandt sig på adressen, havde sat sig ind i en anden bil og var på vej væk fra stedet.

Patruljen spottede bilen på Ebdrupvej og fik den standset. Bag rattet sad en 32-årig mand og på passagersædet sad den 39-årig mand. Begge blev bedt om at følge med hen til den garage, hvor den efterlyste bil efter sigende skulle befinde sig.

Efter lidt diskussion mellem de to mænd indvilligede den 39-årige til sidst i at åbne garageporten, så betjentene kunne kigge ind. I garagen stod den efterlyste bil, der havde fået påsat stjålne nummerplader samt en anden bil, der også var meldt stjålet, oplyser Østjyllands Politi.

jn

Publiceret 12 May 2020 12:52