Foto: Politiet.

Politiet undskylder sløseri: Her er billedet af den mand, der efterlyses som sexgal mand i s-tog

Søndag den 8. september 2019 omkring klokken 07.00 blev en 24-årig kvinde befølt i skridtet uden på tøjet af en ukendt mand i et S-tog kørende fra Lyngby mod Virum - og Nordsjællands Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand med foto.

"Indledningsvis vil vi gerne beklage, at efterlysningen først bliver offentliggjort nu. Der er forskellige årsager til, at den er faldet imellem flere stole, men uanset hvad skulle den have været samlet op tidligere. Selvom det heldigvis er sjældent, at en efterlysning af denne type ligger så længe, så er det på flere måder ikke optimalt, og vi vil derfor tage et kig på vores procedurer," fortæller vicepolitiinspektør Matias Arvidsen fra Nordsjællands Politi.

"Når det er sagt, så håber jeg, at vi også kan fokusere på selve efterlysningen, så vi finder ud af, hvem manden på billederne er. Den formodede gerningsmand har allerede været efterlyst internt i politiets egne rækker, og da det ikke har ført til en identifikation, efterlyser vi ham nu offentligt. Forholdet er måske ikke dugfriskt, men jeg både tror og håber på, at nogen kan genkende ham," slutter Matias Arvidsen.

Foruden billederne følger også et skriftligt signalement af den formodede gerningsmand, der af politiet beskrives på denne måde:

• Mand

• Afrikansk af udseende

• Cirka 35 år

• 175 cm høj

• Almindelig af bygning

• Med kort sort hårHvis du har oplysninger om manden eller hændelsen, kan du kontakte politiet på mail nsj@politi.dk eller telefon 114.

Publiceret 12 May 2020 14:50