Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Helt vanvittigt:

Unge gennemtævede mand til han mistede et øje og brækkede kæben

Der er faldet dom i en sag om grov vold i den nordjyske by Kaas

Seks unge mænd var tiltalt i en retssag, der omhandlede en utrolig voldsom voldsepisode i den nordjyske by Kaas. En blev frifundet, imens en 18-årig mand fik den hårdeste straf på to år og tre måneders fængsel. Det skriver Nordjyske.

Det var en mand i 40'erne, som tilbage i november sidste år blev udsat for et særdeles voldsomt overfald. De unge mænd var ved at pumpe benzin fra en knallert over i en bil, da de blev kontaktet af manden, som var træt af støjen fra knallerten.

Det fik mændene til at gå amok på manden. To af de dømte fik 30 dages fængsel for at have skubbet og slået manden. De tre andre af de dømte fortsatte volden. Den ene fik fire måneders fængsel for at have slået med knytnæve. Den anden fik fem måneders fængsel for at sparke manden, imens den sidste dømte fik den hårdeste straf på to år og tre måneders fængsel, fordi han fortsatte med at sparke og desuden havde sikkerhedssko på. Det skriver Nordjyske.

Manden, det hele gik udover, fik voldsomme skader som følge af overfaldet. Han mistede det ene øje og fik flere brud i ansigtet på kindben, overkæbe og næse.

jwh

Publiceret 23 May 2020 09:39