Arkivfoto

Arkivfoto

Politiet mødte talstærkt op:

Frygtede mand med gevær

En person blev sikkert noget overrasket Kristi Himmelfartsdag i den sønderjyske by Felsted, da politiet frygtede, at han havde et gevær

Der blev nok kigget en del Kristi himmelfartsdag, da der pludselig lød adskillige sirener i den ellers så fredelige by Felsted nær Aabenraa i Sønderjylland. For en kort stund frygtede man nemlig, at der var en dramatisk episode under opsejling i den lille by. Politiet sendte derfor adskillige patruljer af sted, men det skulle vise sig at være helt og særdeles unødvendigt.

"Man fik en anmeldelse om, at der kørte en mand på en scooter med et gevær. Vi sendte flere patruljer ud til stedet, og vi traf en 34-årig mand fra lokalområdet på scooter. Det viste sig, at han havde en stor topnøgle, som stak op af hans taske og på afstand godt kunne ligne et gevær," siger Thomas Berg, vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til JV.dk.

Det viste sig, at den 34-årige mand havde en topnøgle med, fordi han havde hjulpet sine forældre med at skifte et dæk, skriver JV.dk.

jwh

Publiceret 23 May 2020 10:40