Foto: Michelle Tantussi/Reuters

Mafia-drama med Sidse Babett bliver første danske biograf-film efter coronakrise

Egentlig skulle Sidse Babett Knudsen have indtaget det store lærred som skrap mafiamoster tilbage i marts, men på grund af coronakrisen måtte filmen "Kød & Blod" udskyde sin premieredato på ubestemt tid.

Men nu er der godt nyt til holdet bag filmen og ikke mindst biografhungrende danskere, for når salene rundt omkring i landet åbner, kan det blive med Jeanette Nordahls drama på plakaten.

- Trods en forrygende international modtagelse på dette års Berlin International Film Festival og efterfølgende fantastisk gode anmeldelser herhjemme, nåede filmen ikke at blive vist i biografen, før Danmark lukkede ned, lyder det i en pressemeddelelse fra Have Kommunikation.

- Det er derfor en glædelig nyhed, at filmen nu har fået en premieredato og samtidig bliver den første nye danske film, de danske biografgængere kan glæde sig til at se i biografen efter en historisk lang biograflukning på næsten tre måneder, lyder det videre.

"Kød & Blod" er et mafiadrama om en families kærlighed, sammenhold og fællesskabets destruktive magt i et kriminelt miljø. Sidse Babett Knudsen spiller rollen som familiens overhoved, der holder sammen på en familie på farlig kurs.

/ritzau/

Publiceret 25 May 2020 14:15