Arkivfoto.

Bittert slagsmål og opgør mellem to familier på åben gade: Det stak fuldstændig af

Efterlysning af vidner til voldeligt overfald

Politiet efterlyser nu vidner til en sag om et overfald på Syrenvej i Ringsted onsdag den 14. maj klokken 20.47, hvor politiet rykkede ud med flere patruljer til vejen på grund af tumult og slagsmål på gaden - idet en gammel strid i anledning af en straffesag mellem to familier var blusset op, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En 54-årig mand blev samme aften bragt på skadestuen med en skade i et ben og med mistanke om, at der var tale om en gammel skade, der var brudt op. Det viste sig efterfølgende, at skaden var opstået som følge af vold i forbindelse med tumulten på Syrenvej.

Den sag efterforsker politiet nu og har behov for at få kontakt til vidner, der har eller kan have set slagsmål eller uorden på stedet, for at få klarlagt hele hændelsesforløbet og for at få draget nogen til ansvar.

Politiet har ud fra afhøringer oplysninger om, at flere lokale borgere overværede dele af uroen/overfaldet på Syrenvej, men trak sig væk i forbindelse med politiets ankomst og uden at afgive vidneforklaringer til politiet.

Videre vil politiet gerne i kontakt med en hundelufter, der beskrives som en dansk mand, 40-50 år, skaldet eller med 'måne', iført sort jakke med lys beklædning indenunder. Han luftede en mindre hund og henvendte sig tidligt i forløbet til et par mænd, der var i færd med at overfalde den 54-årige.

Hundelufteren og øvrige vidner, der har gjort iagttagelser på vejen den pågældende aften, bedes henvende sig til politiet i Ringsted via tlf. 114 med oplysninger i sagen, lyder opfordringen fra politiet.

Publiceret 27 May 2020 16:51