Arkivfoto

Arkivfoto

Jesper døde alt for tidligt: Katastrofal fejl kostede ham livet

Et teknisk fejl har kostet en af ejerne af bilkoncernen Semler Gruppen, Jesper Mourier, livet kun 69 år gammel. Det skriver Motormagasinet efter oplysninger fra Semler Gruppen/Skandinavisk Motor Co.

"Det er med stor sorg og bedrøvelse, at vi må informere, at Jesper Mourier ikke længere er iblandt os," skriver direktionen i Semler Gruppen.

Jesper Mourier døde torsdag den 21. maj under tragiske omstændigheder i forbindelse med en hjerteoperation på Rigshospitalet. Selve operationen gik, som den skulle, men under operation gik iltningsmaskinen i stykker, hvilket førte til komplikationer, der ledte til dødsfaldet.

"Jesper vil blive husket og savnet for hans livsglæde, munterhed, sine kække bemærkninger og sit særlige nærvær. Han var et godt og sødt menneske, som spredte glæde og smil til sine omgivelser, og det uanset om det var blandt forhandlere, arbejdskolleger, jagtkammerater eller på tribunen i ishockey klubber. Han vil blive savnet mange steder," skriver Semler-direktionen ifølge Motormagasinet.

Jesper Mourier bisættes i stilhed fra Rungsted Kirke fredag den 29. maj. Han efterlader kone, børn og børnebørn.

Privatfoto: LinkedIn

Privatfoto: LinkedIn

jn

Publiceret 27 May 2020 00:00