Arkivfoto

Arkivfoto Ritzau Scanpix

Tre små drenge erkender: Stod bag brutalt overfald med slag, spark og tramp i hovedet

Mistænkte i sag om grov vold i Albertslund er identificeret

Det er lykkedes lokalpolitiet i Albertslund at identificere tre drenge, som er mistænkt for at have overfaldet en 15-årig dreng i Albertslund om aftenen den 28. april.

Drengene passede den 15-årige op på Randager, hvor de overfaldt ham med et stort antal slag, spark samt tramp i hovedet. Overfaldet var af en sådan voldsomhed, at den 15-årige efterfølgende måtte indlægges.

Kort efter blev det konstateret, at volden var blevet filmet og videoen offentliggjort på de sociale medier.

De mistænkte er mellem 13 og 14 år, og de erkender overfaldet.

"Jeg er oprigtig glad for, at det er lykkedes at finde de mistænkte i forbindelse med dette grove overfald," siger vicepolitiinspektør Søren Uhre.

Lignende sag

Tidligere på måneden identificerede Lokalpolitiet to drenge på 12 og 13 år, som mistænktes for et lignende forhold i Skovlunde.

"Det er ikke vores oplevelse, at vi står med en generel tendens her, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at i de tilfælde, hvor sådanne sager kommer til politiets kendskab, så bliver de taget meget alvorligt. Når man som mindreårig mistænkes for personfarlig kriminalitet, så bliver både forældre, sociale myndigheder og Ungdomskriminalitetsnævn inddraget," siger Søren Uhre.

Publiceret 28 May 2020 08:57