Arkivfoto.

Beundret og forkætret: Nu er han død - alt for tidligt

Bang & Olufsens bestyrelsesformand, Ole Andersen, er tirsdag afgået ved døden, oplyser selskabet. Han blev 63 år gammel.

Ole Andersen har tidligere tidligere været bestyrelsesformand for Danske Bank.

"Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om Oles alt for tidlige død. Det har været et privilegium at arbejde sammen med Ole, og vi takker ham for hans store bidrag til Bang & Olufsen de sidste mange år. Vores tanker og medfølelse er med Oles familie og venner i denne meget svære tid.," hedder4 det i en meddelelse fra selskabet.

Ole Andersen var særligt i den brede offentligheds rampelys i sin tid som bestyrelsesformand fra Danske Bank. Her kom han for bordenden i 2011 og skulle dermed starte med at hive banken op efter finanskrisen. Efter omkring to år på posten fyrede Ole Andersen bankens administrerende direktør Eivind Kolding og indsatte nordmanden Thomas Borgen på posten som topchef for banken. Både Thomas Borgen og Ole Andersen kom under pres, da avisen Berlingske skrev om formodet hvidvask gennem bankens estiske filial. Sagen endte med, at begge måtte forlade banken, skriver Ritzau.

I sin meddelelse om hans dødsfald oplyser Bang & Olufsen ikke, hvad dødsårsagen er.

Ole Andersen efterlader sig en hustru og to voksne døtre.

Publiceret 02 June 2020 18:01