Den såkaldte *Pruttemand' jagtede kvinder i 2010 og blev et fænomen, der også blev omtalt i internationale medier.

Er 'Pruttemanden' på spil igen? Sad i hæk ved skole og lokkede små piger til med pruttelyde: De fik et sexchok

Torsdag fik politiet to anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i Strøby Egede, Køge på Stevns - formentlig begået af den samme mand omtrent samme sted, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Klokken cirka 12.20 var to lokale piger på 9 og 10 år på vej hjem fra skole, da de i området ud for Opalvej hørte en mand lave pruttelyde. De opdagede en mand inde i et buskads - og bemærkede i øvrigt, at han med bukserne nede viste sit lem frem. De blev forskrækket og skyndte sig hjem, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Omtrent samtidig kørte en anden 10-årig lokal pige sammen med to veninder på cykel ad Stevnsvej, da de ved passage af et hul i en hæk hørte en mand lave nogle pruttelyde. Da de kiggede hen imod ham, stod han med bukserne nede og fremviste sit lem. Pigerne skreg op og skyndte sig væk, oplyser politiet.

Den mistænkte beskrives på denne måde: Mand, dansk af udseende, 35-40 år, almindelig af bygning, kort hår og solbrændt. Politiet skal nu have afhørt pigerne nærmere i et forsøg på at få manden identificeret.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have set manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Publiceret 12 June 2020 12:37