Arkivfoto

Arkivfoto

Flere anholdte:

I kritisk tilstand efter brutalt masseslagsmål

Gammelt nag kan være årsag til stort slagsmål

Nordjyllands Politi er i øjeblikket i gang med en større efterforskning for at finde frem til deltagerne i et stort slagsmål, som fandt sted ved havneområdet i Aalborg.

Slagsmålet blev anmeldt klokken 00.36 og fandt sted i krydset Rendsburggade og Nyhavnsgade. Cirka fem personer var indblandet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet afsendte straks patruljer til gerningsstedet, hvor man traf to formodede forurettede, der fortalte, at de var blevet overfaldet af nogle ukendte gerningsmænd. En af disse personer er dog senere blevet anholdt, ligesom politiet på nuværende tidspunkt eftersøger den anden mand.

En tredje person, en 29-årig mand, blev indbragt på politistationen tæt ved gerningsstedet, da han skønnedes særdeles beruset i en grad, så han ikke kunne tage vare på sig selv.

Det viste sig ved lægeundersøgelsen, at han havde skader, og han blev derpå indbragt til sygehuset, hvor han er blevet opereret. Han er pt. i kritisk tilstand, skriver politiet

Nu er ordensmagten ved at få et overblik over hændelsesforløbet. Det har blandt andet betydet, at området omkring gerningsstedet har været spærret af nogle timer i dag for at foretage sporsikring. Derudover er politiet i færd med at foretage afhøringer til sagen.

Efterforskningen har indtil videre vist, at der formentlig er tale om et tilfældigt møde mellem personerne involveret i slagsmålet, og at det er et gammelt nag mellem disse personer, der kan have udløst episoden.

"Men vi tager det meget alvorligt, og vi behandler sagen som en alvorlig voldssag, som derfor efterforskes grundigt for at få belyst hele hændelsesforløbet før, under og efter slagsmålet," siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen.

Efterforskningen ventes at fortsætte i den kommende tid. Hvis man har set noget i området omkring gerningsstedet i nat før, under eller efter gerningstidspunkt, så vil Nordjyllands Politi gerne høre fra vidner.

dp

Publiceret 13 June 2020 13:44