Arkivfoto

Arkivfoto

20-årig kørt på skadestuen med snitsår efter voldsomt gruppeoverfald

Politiet efterlyser vidner til et voldeligt overfald, der fandt sted torsdag aften i Risskov

Østjyllands Politi fik torsdag klokken 23.00 en anmeldelse om, at en ung mand var blevet overfaldet af en gruppe på fire til fem personer på en parkeringsplads på Næringen i Risskov, der ligger i det nordlige Aarhus. Det oplyser politiet i døgnrapporten.

Flere patruljer kørte til stedet, hvor de traf en 20-årig mand, som lå på jorden. Han havde fået nogle mindre skader efter slag og nogle mindre snitsår, men var ikke kommet alvorligt til skade. Han blev kørt til skadestuen til nærmere undersøgelse.

I forbindelse med politiets efterforskning blev en 19-årig mand kort efter anmeldelsen anholdt og sigtet for vold. Han vil formentlig blive løsladt efter endt afhøring.

Den foreløbige efterforskning tyder på, at der er tale om et internt opgør mellem nogle personer, der har nogle uoverensstemmelser med hinanden.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som har set episoden, der fandt sted omkring p-pladsen ud for Næringen 31 i Risskov. Har du oplysninger til politiet, kan du give dem via tlf. 114.

jwh

Publiceret 26 June 2020 12:26