Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Unge driller Mostafa:

"Jeg har tabt en masse penge, og jeg ved ikke, om forsikringen dækker det"

Over en længere periode har en gruppe unge mennesker bedraget ejeren af Fanø Pizza for op imod 5.000 kroner

Det er telefonfis af den grove karakter, som Mostafa Hosini igennem en længere periode har været udsat for. Han ejer Fanø Pizza på den lille ø, der ligger ud for Esbjerg i Vestjylland. Men siden april er det ikke alle, der har behandlet pizzamanden særlig godt. Mostafa Hosini har nemlig oplevet telefonfis, der har kostet ham op imod 5.000 kroner i tabt indtjening. Det er sket ved, at en gruppe unge har kontaktet ham for at bestille pizzaer, som de aldrig har hentet, selvom Mostafa Hosini har lavet dem.

Det skriver JydskeVestkysten, der har snakket med den irriterede pizzamand.

"På et tidspunkt skulle vi have en taxa til at bringe en stor ordre pizzaer ud til en adresse på Fanø, som vi havde fået fra dem, der havde bestilt. Så ringer taxamanden til dem, der har bestilt og spørger, hvor han helt præcist skal køre hen. Og så svarer de bare, at de faktisk bor i København. Det var pizzaer for 800 kroner, der røg i skraldespanden," siger Mostafa Hosini til mediet.

Han har dog ikke tænkt sig at anmelde episoden, da han tror, at der er tale om drengestreger. Men han er naturligt nok ærgerlig over at bruge tid på at lave pizzaer, som ender med at blive smidt ud.

"De driller os bare. Jeg har tabt en masse penge, og jeg ved ikke, om forsikringen dækker det. Jeg arbejder for at lave en masse pizzaer, så det er ikke en god oplevelse, når jeg er nødt til at smide dem ud igen," siger han til JydskeVestkysten.

jwh

Publiceret 26 June 2020 08:46