Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Anders Foghs mister nær medarbejder: Dræbt i tragisk trafikulykke

Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen har på brutal vis mistet sin personlige assistent i konsulentfirmaet Rasmussen Global. Det skriver Ritzau.

Mads Hoppe, hans mor og faster er de tre personer, som søndag aften blev dræbt i en frygtelige trafikulykke ved Bogense på Fyn.

"Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at vores kollega Mads Hoppe er afgået ved døden i en bilulykke sammen med sin mor og faster, der også begge omkom. Mads var hjertet i vores organisation samt en vedholdende og dygtig assistent. Men vigtigst af alt: han var vores gode ven. Vi henvendte os alle til Mads for gode råd eller en hyggelig snak. Mads var kontorets livlige sjæl, og han vil i allerhøjeste grad blive savnet," skriver Anders Fogh Rasmussen i en mail til Ritzau.

En 26-årig mand, der kørte bilen, som ramte bilen med Mads Hoppe og hans familie, er mandag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør. Han er sigtet for uagtsomt manddrab, spirituskørsel og for at flygte fra uheldsstedet.

Det estimeres, at han kørte omkring 120-130 km/t, da ulykken skete på Assensvej ved Bogense.

jn

Publiceret 29 June 2020 19:41