Foto: Politiet.

Familiefar kørte en tur: Han kom aldrig hjem - væk i 2 måneder

Midt- og Vestsjællands Politi beder stadig offentligheden om hjælp til at finde den 42-årige familiefar Jimmi Steffen Lillelund, der sidst er set torsdag den 30. april 2020 omkring kl. 15.00, hvor han ville køre fra sit opholdssted i Gundsømagle nord for Roskilde til Haveforeningen Ishøjgård i Ishøj.

Jimmi Steffen Lillelunds bil blev fundet ved Haveforeningen Ishøjgård, hvori der lå personlige effekter.

Politiet er stadig på bar bund i sagen om den 42-årige Jimmi Steffen Lillelunds forsvinden, og han er fortsat savnet af sine pårørende.

Sagen erlangtfra henlagt, forsikrer politiet.

"Der er ikke noget nyt. Men vi leder efter ham. En frisk mand plejer ikke at forsvinde og ikke give livstegn. Det er mærkeligt" siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, i et skriftligt svar til TV 2 Lorry.

Politiet er begyndt at frygte, at der kan ligge en kriminel handling bag hans forsvinden

Jimmi Steffen Lillelund beskrives som dansk af udseende, 42 år, 177 centimeter høj, almindelig kropsbygning og hvid hudfarve.

Han har kort, brunt hår, er lidt robust og har tatoveringer. Han har blågrønne øjne, vejer 85 kilo, taler dansk og er iført cowboybukser og kondisko.

"Alt er åbent, og vi arbejder ud fra flere strategier og hypoteser, men det er mærkværdigt, at en mand i sin bedste alder med familie og en søn pludselig forsvinder. Så vi efterforsker sagen bredt og bruger mange ressourcer på det," har politikommisær Kim Løvqvist sagt til BT.

Oplysninger om Jimmi Steffen Lillelund bedes rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonfon 46 35 14 48 eller 114.

Publiceret 01 July 2020 11:11