Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Han bad gruppe af unge om at stoppe med at genere pindsvin: Det kostede flere knuste tænder

Formodet gerningsmand til vold i Hjørring efterlyses

Et voldeligt overfald begået den 27. juni klokken 23.45 i Christiansgave Park i Hjørring får nu Nordjyllands Politi til at efterlyse den formodede gerningsmand samt vidner.

Voldshandlingen skete efter en episode, hvor to kammerater – to yngre mænd – mødte tre drenge og en pige, der tilsyneladende var i færd med at drille et pindsvin.

De to kammerater bad de fire om at stoppe deres dyreplageri, og det udviklede sig til en uoverensstemmelse og en efterfølgende diskussion mellem parterne.

Pludselig slog den ene af drengene fra gruppen på fire de to kammerater i ansigtet med både knytnæve og flaske, hvilket resulterede i, at den ene kammerat fik knust tre af sine tænder.

"Vi ser med stor alvor på denne sag, og vi efterforsker den som grov vold, derfor vil vi gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger, som kan bidrage til sagens opklaring. Vi hører også gerne fra den formodede gerningsmand selv," siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Michael Karstenskov.

Den formodede gerningsmand beskrives som:

A. mand, anden etnisk herkomst end dansk, 16-17 år, 175-180 cm høj, mørkt hår, kraftig af bygning, iført blå jakke, bar sort kasket.

De øvrige i gruppen på fire beskrives som:

B. Mand, dansk af udseende, høj, lyst hår, iført sort jakke, bar sort kasket.

C. Mand, ingen yderligere beskrivelse.

D. Kvinde, udenlandsk af udseende muligvis asiatisk udseende, alderssvarende til de øvrige efterlyste, kraftig af bygning, meget lille, sort hår, iført sort trøje.

Mens balladen udspillede sig, kom yderligere fire personer til stedet. De forholdt sig dog i baggrunden, men dem vil politiet også meget gerne i kontakt med.

Ring straks til Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger i sagen.

jn

Publiceret 01 July 2020 14:00