Arkivfoto.

Kendt ansigt forsvundet siden maj: Efterlyst og savnet - han er pist væk

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde en 55-årig mand fra Kalundborg, der er savnet.

Vijayanathan Selvarajah, der er 55 år, har ikke været i kontakt med sine nærmeste siden udgangen af maj, hvorfor politiet nu beder offentligheden om hjælp til at lokalisere ham.

Vijayanathan Selvarajah har sin daglige gang i Kalundborg og er et kendt ansigti byen, og politiet har afsøgt alle muligheder for at finde ham, men da eftersøgningen ikke endnu har haft et positivt udfald, bedes offentligheden kontakte politiet, hvis man har kendskab til mandens færden.

Politiet har blandt andet afhørt en række familiemedlemmer, venner og bekendte i både Danmark og Sri Lanka, og han ses ikke indlagt på hospital eller lignende.

Politiet har også afsøgt hans sædvanlige opholdssteder i Kalundborg uden held. Politiet har dog ikke mistanke om, at han har været udsat for en kriminel handling.

Foto: Politiet

Han beskrives af politiet på denne måde:

55 år, ca. 162 cm. høj, spinkel af bygning, mørkt hår og skæg, hudfarve: brun.

Hvis borgerne har kendskab til hans færden eller i øvrigt har oplysninger til sagen, bedes de kontakte 114 eller 4635 1448.

Publiceret 03 July 2020 13:16