Lokalavisen.dk har fået godkendelse til at benytte dette foto af hunden Tilde. Privatfoto

Lokalavisen.dk har fået godkendelse til at benytte dette foto af hunden Tilde. Privatfoto

Hunden Tilde dræbt på frygtelig vis: Slæbt efter scooter i høj fart gennem gågade

Af
Jacob Nielsen

Et ældre ægtepar i Horsens er i chok over tabet af deres lille hund, Tilde. Det oplyser Dorit Hartvigsen, som er bekendt til parret, på facebook. Hun efterlyser samtidig vidner, som har set episoden, der ledte til hundens død, fredag eftermiddag omkring klokken 16 i den brostensbelagte smalle gågade, Fugholm, i Horsens.

"Tilde står i en flexline, da to scootere kommer drønende. Tildes "far" beder dem om lige at sætte farten ned. Den ene scooter kører udenom Tilde, mens den anden kører over hende og får flexlinen viklet ind i scooteren. Han gasser op og fræser ned af Fugholm med Tilde slæbende hen ad vejen. Snoren brister nede for enden af Fugholm, og scooterne drejer af mod Rådhustorvet," forklarer Dorit Hartvigsen til Lokalavisen.dk.

Hunden Tilde dør desværre af sine kvæstelser i ejernes arme på vej til dyrehospitalet.

"Problemet er jo også, at hvad bliver det næste, der sker? Er det et lille barn, det går ud over," siger Dorit Hartvigsen, som er træt af scootere, der i høj fart drøner rundt i midtbyen og i gågaderne.

Hun opfordrer folk, som måtte have vidnet fredagens uhyggelige episode på Fugholm, eller som har oplysninger om scooterkørerne, der bar sorte hjelme, til at kontakte politiet med deres viden.

Tilbage står nemlig ægteparret i chok og sorg over det pludselige tab af hunden, som betød uendeligt meget for dem.

Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi bekræfter, at man har fået en anmeldelse, men har endnu ikke så meget at sige til sagen, da man først er i gang med at indhente oplysninger fra forskellige vidner.

Hej allesammen. Min søster Anni Sædholm Bjerregaard Andersens svigerforældre har oplevet at få deres lille hund Tilde...

Slået op af Dorit HartvigsenFredag den 3. juli 2020

Publiceret 04 July 2020 13:55