Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Unge mænd ville hjælpe hårdt kvæstet kvinde efter trafikulykke: De anede ikke, hvad der ventede dem

Af
Jacob Nielsen

En 34-årig mand fra Bjerringbro fremstilles søndag eftermiddag klokken 14 ved Retten i Kolding sigtet for en lang række grove lovovertrædelser heriblandt tyveri, røveri, vold, trusler, spiritus- og narkokørsel. Det oplyser vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi til Lokalavisen.dk.

Den 34-årige mand var natten til lørdag på, hvad der mindede om, en Bonnie og Clyde-lignende flugt på Vejle-kanten sammen med en ung kvinde.

Klokken 00.17 prajede de to personer en taxa på Bredstenvej i Bredsten. Da de satte sig ind i taxaen, gav den 34-årige mand uden videre taxachaufføren to knytnæveslag i hovedet og bad ham køre mod vest.

På vej mod Billund overtog den 34-årige på et tidspunkt kørslen og taxachaufføren blev smidt ud af sin egen vogn og efterladt.

Nogle kilometer senere, omkring Hærvejen, kørte manden og kvinden galt i taxaen. Kvinden blev alvorligt kvæstet med skader i ryggen, men da en bil med tre unge mennesker lidt efter ulykken kom til stedet og tilbød deres hjælp, blev de noget overraskede over, hvad der så skete.

Den 34-årige mand tvang nemlig de tre til at hive den kvæstede kvinde ud af taxaen og over i deres bil, som han derefter frarøvede dem.

Ikke lang tid senere måtte manden holde ind til siden, fordi kvinden var i voldsomme smerter.

En politipatrulje ankom til stedet og anholdt den 34-årige mand, mens kvinden, som viste sig at være en 22-årig kvinde fra Vejle, blev kørt på hospitalet, hvor hun stadig er indlagt med svære kvæstelser.

Ifølge politiets vagtchef tyder efterforskningen på, at den 22-årige kvinde ikke fulgtes med den 34-årige mand med sin gode vilje. Hun skal formentlig også betegnes som forurettet i sagen.

Politiet har dog fortsat ikke overblik over, hvad deres indbyrdes forhold er. Det har endnu ikke været muligt at afhøre kvinden.

Publiceret 05 July 2020 10:51