Arkivfoto

Arkivfoto

Vild jagt vanvidsbilist: Politiet smider sømmåtte foran den forkerte bilist

En 39-årig mand havde bestemt ikke tænkt sig at standse for politiet, da de natten til søndag klokken 03.37 tog kontakt til ham ved Tjørring.

Manden tog flugten i sin bil, som i høj fart kørte ud på motorvejen i retning mod Holstebro. Politiet vurderer, at farten på den følgende strækning kom op over de 200 km/t., skriver Herning Folkeblad.

Flere patruljer var involveret i biljagten, hvor der også blev lagt sømmåtter ud for at få standset vanvidsbilisten. Det gik mindre heldigt, da de blev smidt foran en anden forbipasserende bil, ført af en kvinde, som nu har fire punkterede dæk. Dem skal politiet dog nok erstatte.

Ifølge Herning Folkeblad blev den 39-årige bilist standset ved Herningvej ved Holstebro. Han nægtede at komme ud af bilen, så derfor måtte betjentene smadre hans bilrude og give ham en omgang peberspray.

Manden blev anholdt og sigtet for en at køre uden førerret og for flere trafikforseelser. Han er også mistænkt for sprit- og narkokørsel og bilen han kørte i er blevet beslaglagt med henblik på konfiskation.

jn

Publiceret 05 July 2020 16:11