Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock

Han mistede ALT efter sexskandale til bryllup: "Jeg burde have været den voksne. Jeg burde have standset det"

Hvad der i maj måned 2018 skulle have været en mindeværdig bryllupsfest viste sig at blive fatal for en 49-årig mand fra Vinderup.

Manden blev mandag idømt tre måneders ubetinget fængsel for grove blufærdighedskrænkelser af sin egen 16-årige niece, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Det var den 49-årige mands søster, som afholdt bryllupsfest for hele familien, og festighederne løb tilsyneladende helt af sporet for den 49-årige, som krænkede niecen ved at rage på hende og stikke sin hånd ned i hendes bukser.

10 dage efter brylluppet begik onklen endnu et overgreb på pigen i en bus, og han sendte ligeledes "dickpics" og lumre beskeder som: "Vis mig dine patter" og "Jeg er liderlig" til hende via snapchat, inden hun gik til bekendelse hos sin far (den 49-årige mands bro, red.).

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer erkendte den 49-årige mand i retten at have sendt de krænkende beskeder, og han forklarede, at han godt vidste, den var gal, men at han blev ved, fordi det var spændende.

"Jeg burde have været den voksne. Jeg burde have standset det," sagde han.

Fængselsstraffen på de tre måneder er én ting. Men skandalen har haft flere store konsekvenser for manden. Den har både kostet ham ægteskabet, arbejdet og kontakten til familien, som har valgt at slå hånden af ham, beretter Dagbladet Holstebro-Struer.

jn

Publiceret 07 July 2020 16:23