Arkivfoto.

Tinder-date løb fuldstændig af sporet: "Det tog flere år, før jeg selv stod ved det og kaldte det en voldtægt"

Det løb helt af sporet og endte med voldtægt, da en kvinde havde et par møder med en mand, hun havde mødt via den populære dating-app Tinder.

Det beretter kvinden på den danske del af hjemmesiden 'The everyday Sexism Projekt', hvor kvinder fortæller om sexovergreb og sexisme i hverdagen. Hjemmesiden har eksisteret i årevis som et sted, hvor kvinder kan få luft og forælle om deres oplevelse - og ekstra vind i sejlene har det fået med 'Me Too'-bølgen.

"Han var sød, og vi knaldede. Anden gang vi mødtes for at gentage, sov jeg hos ham. Vi havde haft sex, men havde brugt det sidste kondom. Jeg havde gjort det meget klart, at jeg kun havde sex med kondom, fordi jeg lige havde været igennem en abort der tog hårdt på mig," fortæller kvinden.

"Vågnede efter lidt søvn ved, at han var i gang med at ville have sex med mig. Jeg sagde nej. Sagde jeg ikke ville uden kondom. Han penetrerede mig alligevel, mens jeg sagde nej og stop. Jeg fik skubbet ham væk og kom ud derfra. Efterfølgende skrev og ringede han til mig i over et døgn, hvor jeg ikke svarede. Han endte med at give mig dårlig samvittighed, fordi jeg beskyldte ham for noget, han ikke mente, han havde gjort. Det tog flere år, før jeg selv stod ved det og kaldte det en voldtægt. Det tog endvidere flere år inden jeg kunne sove sammen med en mand igen medmindre jeg kendte ham meget, meget godt," skriver kvinden.

Publiceret 07 July 2020 15:56