Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock Brian Jackson - stock.adobe.com

Vinduespudser spildte vand ind gennem vindue til ægtepar: Så brød helvede løs

Det er ikke helt ufarligt at være vinduespudser. Man kan falde ned fra højderne, og så kan man rage uklar med kunder og beboere.

Det sidstnævnte skete onsdag for en 63-årig vinduespudser, som var på arbejde i Brabrand, hvor han på Sigridsvej skulle pudse vinduer på en bygning med flere lejligheder, oplyser Østjyllands Politi.

Da han ved 9-tiden var i gang med at pudse vinduer, kom han til at spilde vand ned gennem et åbent vindue på en aflukket altan, hvilket fik den kvindelige beboer i lejligheden til at komme ud og skælde vinduespudseren ud.

I et forsøg på at afvæbne situationen kom vinduespudseren med en humoristisk bemærkning, men det gjorde kvinden endnu mere vred, og hun tilkaldte sin 35-årige mand, som var meget aggressiv og kastede en basketball efter vinduespudseren.

Den 63-årige måtte i løb flygte fra stedet med den 35-årige ægtemand efter sig. Ifølge vinduespudseren råbte den 35-årige mand flere alvorlige trusler efter ham.

Politiet blev tilkaldt politiet, og det lykkedes kort efter betjente at få fat i den 35-årige mand, som forklarede, at han var sur over, at vinduespudseren ikke ville sige undskyld. Han nægtede dog at have truet ham.

Sagen endte dog med, at den 35-årige blev anholdt og sigtet for dødstrusler, oplyser Østjyllands Politi.

jn

Publiceret 09 July 2020 12:29