Hotel Scandic Aarhus Vest på Rytoften i Aarhus V.

Hotel Scandic Aarhus Vest på Rytoften i Aarhus V. Foto: Google Maps

Splitternøgen kvinde amok: Smadrede hotelværelse og kørte vanvidskørsel uden tøj på

En 29-årig mands og en 30-årig kvindes hotelophold i Aarhus gik helt galt og endte med, at de begge blev anholdt og fik en række sigtelser.

Østjyllands Politi fik torsdag klokken 06.54 en anmeldelse om, at der var uro foran et hotel på Rytoften i Hasle, hvor en nøgen kvinde løb rundt og skreg efter et voldsomt skænderi med en mand.

Da politiet kom frem, mødte de den 29-årige mand, der havde flere skrammer og kradsemærker. Mens han var ved at blive sigtet for at forstyrre den offentlige orden, kom den 30-årige kvinde pludseligt kørende ud fra hotellets p-plads. Bortset fra en åben skjorte sad hun helt nøgen bag rattet.

Betjentene stillede sig ind foran bilen og signalerede, at hun skulle standse, men hun fortsatte kørslen, så politifolkene måtte springe til side. En betjent fik fat i kvindens arm, men det stoppede hende heller ikke. I stedet accelerede hun, så betjenten blev trukket lidt hen af vejen, inden han slap sit greb.

Patruljen sprang nu ind i deres bil og fik hurtigt indhentet og standset kvinden. Forinden nåede hun dog at køre over for rødt i et lyskryds.

Den 30-årige kvinde virkede tydeligt påvirket af stoffer og alkohol, og hun blev anholdt og sigtet for:

• Ikke at efterkomme politiets anvisninger

• Vold mod polititjenestemand

• Narkokørsel

• Spritkørsel

• Kørsel over for rødt lys

• Manglende tegngivning i trafikken

• Forstyrrelse af den offentlige orden

På hotelværelset, som parret havde lejet, var der kastet rundt med ting og ødelagt inventar for flere tusinde kroner Derfor blev både kvinden og manden også sigtet for hærværk, og de kan se frem til et erstatningskrav fra hotellet. På værelset fandt politiet nogle ulovlige piller, og parret blev derfor også sigtet for besiddelse euforiserende stoffer.

Det oplyser Østjyllands Politi.

jr

Publiceret 10 July 2020 14:42