Arkivfoto.

Elsket og savnet: Det skæbnesvangre telefonopkald med den tragiske besked om død og ulykke

"Et skæbnesvangert telefonopkald: Elsket og savnet kvinde fundet tragisk død"

"Elsket og savnet: Forældrene ringede på hans mobil - og fik en forfærdelig besked af en fremmed kvinde"

Sådan lyder et par overskrifter fra Lokalavisen.dk den seneste tid, og de fortæller om telefonopkald, man foretager eller modtager - med en skæbnesvanger, tragisk besked.

1.: En mandag morgen slog en 42-årig kvinde alarm, da hun havde fundet en livløs kvinde i vandkanten ved Kystvejen ved Kalundborg, Den 42-årige kvinde havde kort forinden bemærket - ved et bådhus - at en mobiltelefon og briller var efterladt, men ikke hæftet sig nærmere ved det. Da effekterne stadig lå der ved afslutning af hendes gåtur langs stranden, så tog hun effekterne med sig med henblik på aflevering til politiet som hittegods. Hun besvarede på den fundne mobiltelefon et opkald, som viste sig at være pårørende til en 73-årig kvinde fra Kalundborg. De pårørende var bekymret for den 73-årige, som efterfølgende blev fundet livløs i vandkanten. Ambulancepersonalet bragte hende til sygehuset i Holbæk, hvor en læge konstaterede hende afgået ved døden.

2.: En 55-årig mand blev en tirsdag aften fundet druknet i vandet ved Guldborg, Lolland-Falster. Dermed fik en større redningsaktion desværre en tragisk udgang. Der blev slået alarm til politiet ved 15.30-tiden efter, at mandens forældre havde ringet til hans telefon, som blev taget af en kvinde, der fortalte, at hun havde fundet hans ting liggende på land. Siden ledte en redningshelikopter, flere både, dykkere og politi efter manden i vandet omkring Guldborgbroen, og kort før klokken 20.30 kunne politiets vagtchef så oplyse , at dykkere har fundet den savnede mand druknet.

Æret være deres minde og den dybeste medfølelse med de afdødes familier.

Publiceret 11 July 2020 14:10