Arkivfoto.

Sandra mistede sin søn på blot 2 måneder i forfærdelig trafikulykke: Det værste var at sænke den lille kiste ned i jorden

Sandra Pedersen på 25 år har oplevet at miste det umistelige, det dyrebareste: I en forfærdelig trafikulykke, hvor hun selv sad bag rettet, mistede hun sin to blot måneder gamle søn, Tristian og sin storebror Steffen i et frontalt sammenstød med en lastbil.

Sandra Pedersen beretter om den frygtelige ulykke til Skive Folkeblad her.

Dødsulykken skete, da Sandra Pedersen sad bag rattet i sin storenrors bil. Med i bilen var hendes lille dreng Tristian og hendes 31-årige storebror Steffen. Men i et splitsekund blev Sandra Pedersens liv forandret for altid.

Af uklare årsager kom bilen over i den modsatte vejbane, hvor den kørte frontalt sammen med en lastbil. Tristian og Steffen døde på stedet, og Sandra Pedersen svævede selv mellem liv og død.

Siden gennemstod hun en enorm krise. Og hun ville aldrig igen have et barn og risikere at opleve et lignende tab. Men så læste hun et opslag på Facebook fra en mor, der selv havde mistet et barn, og opslaget handlede om frygten for at miste igen. Men at den mors frygt også forsvandt igen, da hun sad med sit nye barn i hænderne.

Sandra besluttede at blive mor igen, og Villas kom til verden. Fra da af har Villas været hendes et og alt.

Men selv om Sandra Pedersen har fået en ny søn. lever hun stadig med den frygtelige dødsulykke i baghovedet, forklarer hun til Skive Folkeblad.

Publiceret 12 July 2020 13:28