Mohammad Ahmad - helten, der greb ind. Arkivfoto.

Denne mand greb ind og reddede hendes liv: Kvinde tævet halvt til døde med jernstang i blodpøl på åben gade:

Den 21-årige Mohammad Ahmad reddede en kvindes liv, da han afbrød et voldeligt overfald, som nemt kunne have endt fatalt.

Han er blevet hædret af Nordsjællands Politi meden dusør for sin indsats.

Episoden skete en aften klokken 22.20, da Mohammad kom kørende i sin bil på Nordvej i Helsingør. Her så han pludselig en mand stå hen over en kvinde, som lå ned på asfalten. Manden trykkede kvinden ned mod asfalten, mens han slog kvinden gentagne gange med et metalbordben i hovedet og på kroppen.

'"Han stod bare og fyrede jernstangen ned i hovedet og i ansigtet på kvinden. Så jeg nåede ikke at tænkte så meget. Jeg trak bare håndbremsen på bilen og løb mod dem. Der jeg kom derhen hørte jeg ham råbe, du fortjener det, du fortjener det, mens han slog igen og igen. Jeg greb fat rundt om ham og løftede ham væk fra den stakkels kvinde. Så råbte jeg til ham, at han bare skulle blive stående og forholde sig helt i ro," siger Mohammad om den dramatiske og ubehagelige situation.

"Blodet sprang ud af ansigtet på hende, og jeg kunne faktisk slet ikke se hendes ansigt. Det var helt rødt af blod," siger han.

Mohammads far kom efterfølgende tililende fra bilen med vand til den tilskadekomne kvinde, som næsten var bevidstløs. Det lykkedes både at yde førstehjælp til hende og holde gerningsmanden skak, indtil politiet ankom.

"Ingen kan vide, hvornår det var stoppet, eller hvor langt det var gået. Det er ikke til at vide i en situation, hvor en kvinde maltrakteres på denne måde. Den her sag sluttede med, at gerningsmanden blev anholdt. Han har fået en dom for alvorlig og grov vold. Det er din indsats, som har stoppet hændelsen og gjort, at det ikke endte fatalt. Tusind tak for din hjælp. Du kan godt være stolt," siger chefpolitiinspektør Magnus Andresen fra Nordsjællands Politi.

Giv ham gerne et like og en deling for hans helteagtige indsats.

Denne artikel er 'Læsernes favotit' hos Lokalavisen.dk - det er en af de mest læste artikel gennem tiderne med mere flere hundrede tusinde læsere. Lokalavisen.dk bringer i løbet af sommeren de 10 mest læste artikel på sitet.

Publiceret 13 July 2020 15:14