Foto: Google Maps

Her døde militærpolitibetjent under tjeneste i Brabrand

MP-vagt fik ildebefindende under løbetur

Det var under tjeneste, at militærpolitibetjent Claus Chris Petersenlørdag aften ved 18-tiden var ude at løbe på Forsvarets område i Sødalsparken i Brabrand. Under løbeturen faldt han om med ildebefindende og fik hjertestop.

En civil, der gik undenfor, klatrede over hegnet og begyndte at give førstehjælp, og kollegaerne i vagten hastede til med en hjertestarter.

Der blev hurtigt tilkaldt en ambulance, og MP-vagten blev kørt på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Her forsøgte man at redde hans liv, men det var desværre forgæves. Claus Chris Petersen sov ind søndag aften med sine pårørende hos sig, oplyser Forsvaret på sin hjemmeside.

"

"Det er forfærdeligt trist. Vi har i dag mistet en god og nær kollega. Claus vil blive savnet. Mine tanker går i dag til Claus' familie og venner," siger oberstløjtnant Michael Frandsen, der er chef for det værnsfælles militærpoliti.

Området i Brabrand huser Forsvarets Sanitetskommando og Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste. Vagten er døgnbemandet med personel, der er tilknyttet det værnsfælles militærpoliti under Trænregimentet i Aalborg.

"Det er med stor sorg, at Trænregimentet har modtaget melding om, at Claus Chris Petersen fra Militærpolitiet på tragisk vis i dag er gået bort efter et hjertestop," skriver Trænregimentet på Facebook og oplyser, at flaget på Aalborg Kaserne vil være på halv mandag morgen.

Publiceret 13 July 2020 12:41