Arkivfoto.

Han besvarer ALDRIG opkald fra fremmede numre: Danske Spil ville elles MEGET GERNE i kontakt med ham

En mand i 50’erne fra Favrskov Kommune gik rundt som millionær i over en måned uden at vide det, fordi han har et princip om, at han ikke svarer på opkald fra folk, han ikke kender. Således gik manden rundt - intetanende om, at han havde 12.500.000 i udsigt på kontoen. Han havde nemlig heller ikke været logget ind på sit Plus-abonnement siden han oprettede den for flere år siden. Så chancerne for, at han selv ville opdage sit held, var meget små.

"Nu kan jeg godt se, at det var lidt dumt, at jeg ikke tog telefonen, siger vinderen, der er millionær nr. 3669," med et grin.

Efter de mange forgæves opkald og enkelte mails tog Helene, der sidder i Danske Spils Kundeservice, andre midler i brug. Da retningslinjerne foreskriver, at man kun må oplyse om en gevinst til selve vinderen - og altså ikke andre personer, der kan have overtaget en telefon, uden at oplysningen er blevet opdateret, skrev hun følgende SMS til den hemmelige millionær:

"Kære … Det er meget vigtigt, at du ringer til mig. Mvh, Helene".

"Jeg undrede mig da over, at jeg fik en sms fra en fremmed kvinde. Men jeg blev selvfølgelig nysgerrig. Så jeg ringede op til hende. Da hun sagde noget om, at jeg havde vundet en stor gevinst i Lotto, blev jeg naturligvis skeptisk. For jeg har prøvet at blive ringet op af folk, som enten ville snyde mig eller sælge mig noget. Det er også derfor, jeg ikke tager telefonen, hvis jeg ikke kender nummeret," fortæller han.

Helene fik dog manden til at gå ind og kigge på sin abonnementskonto, hvor det ganske rigtigt stod, at han havde vundet 12.500.000 skattefri kroner.

"Det var meget uvirkeligt. Jeg måtte have noget at sunde mig på, så jeg gik ud og købte en virkelig god flaske rom og tog mig et fornuftigt glas," lyder det.

Den heldige vinder, der er single, glæder sig først og fremmest over, at han nu kan flytte ind til centrum af Aarhus, da det er en drøm, han længe har haft.

"Jeg har boet derinde før og har længe villet flytte tilbage, men finanserne har ikke været til det, da det jo er enormt dyrt. Så nu vil jeg købe mig en fin lejlighed. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage, hvor der er liv - biografer og restauranter osv. Det har jeg savnet. Og nu behøver jeg aldrig mere tænke på, at jeg skal spare."

Publiceret 14 July 2020 10:28