Foto: Local Eyes.

Fik hugget finger af med økse: Holdt fanget og grusomt afstraffet

To mænd, 25 og 33 år og fra Horsens, er sigtet for grov vold og er blevet fremstillet i grundlovsforhør i dag.

De er sigtet for legemesangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter, frihedsberøvelse og vidnetrusler, da de den 13. juli 2020 om natten og morgenen sammen holdt en mand i fangeskab og udsatte ham for følgende voldsomme overgreb:

* gentagne gange at have slået en 41 årig mand i hovedet og på kroppen med knyttet hånd

* at have slået ham flere gange i hovedet med et baseballbat eller lignende,

* med vold, trussel om vold, og den i situationen underliggende trussel om vold, at have frihedsberøvet ham i en lejlighed i Horsens i et endnu ukendt tidsrum,

* hugget ham gentagne gange i hænderne med en økse, og herunder hugget hans ene lillefinger af, alt imens den 33 årige fastholdt ofret,

* ligesom den sigtede gentagne gange sagde at ” Hvis han sagde noget, gjorde eller meldte noget, ville han være ligeglad med konsekvenserne, han ville endda komme efter deres børn” eller lignende.

De to nu fængslede kærede ikke fængslingerne og skal altså nu tilbringe i alt fald 4 uger i varetægtsfængsel, mens Sydøstjyllands Politi efterforsker hændelsen nærmere og herunder bl.a. søger at finde ud af, hvorfor forholdet mellem mændene, der alle kender hinanden i forvejen fra misbrugsmiljøet i Horsens, udviklede sig som sigtelsen beskriver.

Da grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, kan Sydøstjyllands Politi ikke aktuelt oplyse yderligere til offentligheden om sagen.

Publiceret 16 July 2020 12:47