Arkivfoto.

Ingen nåde for dødsensfarlig transport: 45-årig kvinde skal 10 år i fængsel

Blot en måned efter at en 45-årig kvinde blev anholdt under en politiaktion i Randers-området, er hun blevet idømt 10 års ubetinget fængsel for at have transporteret mindst 10 kilo amfetamin, og for derudover i flere tilfælde at have købt og videresolgt knap to kilo amfetamin, oplyser Østjyllands Politi.

Onsdag ved Retten i Randers tilstod kvinden, at hun tilbage i december 2019 transporterede mellem 10 og 15 kilo amfetamin fra en adresse i Østjylland til en parkeringsplads i Aarhus Nord, hvor amfetaminen blev overdraget til en mand. Hun tilstod også, at hun i perioden fra 31. marts til 23. maj havde købt og videresolgt i alt 1,8 kilo amfetamin.

Kvinden blev derudover dømt for at have begået et indbrud og et indbrudsforsøg i henholdsvis Ans og Fårvang den 15. juni.

Anklager i Særlig Efterforskning Vest, Jacob Gents, er tilfreds med den hurtige dom i sagen:

"Jeg er meget tilfreds med, at et solidt og effektivt stykke efterforskningsarbejde har ført til, at kvinden bare én måned efter anholdelsen har tilstået at have håndteret store mængder amfetamin, og nu er blevet idømt en lang fængselsstraf," siger anklageren.

Den 45-årige modtog dommen og blev fortsat varetægtsfængslet efter domsafsigelsen.

Publiceret 16 July 2020 11:14