Foto: Danske Spil

Ung mand læste om en millionær: Det viste sig at være ham selv

En mand i tyverne fra Esbjerg Kommune lå en sen mandag aften i slutningen af maj i sengen med sin telefon og tjekkede Facebook for nyheder. Han var egentlig træt og skulle til at lægge sig til at sove, da han spottede en artikel fra JydskeVestkysten om en vinder med Plus-abonnement fra Esbjerg, der havde vundet 1.000.000 kroner.

"Jeg tænkte: Det kunne da godt være mig. Og så loggede jeg ind på min spilkonto. Jeg fik jo så mit livs chok. Der stod en million kroner og ventede på mig," fortæller han til Danske spil.

Den unge mand, der er millionær nr. 3665, vidste slet ikke, hvad han skulle gøre af sig selv og den træthed, han øjeblikket før havde følt, var helt forsvundet.

"Jeg sprang ud af sengen og tog mit tøj på. Jeg prøvede at ringe til min kammerat, som også spiller Lotto, for at fortælle, hvad der var sket. Men han tog ikke sin telefon. Jeg havde så meget adrenalin i kroppen, og jeg måtte bare dele nyheden med nogen," lyder det.

Selvom klokken nærmede sig midnat, kørte den unge mand, der er single, ud til sine forældre for at fortælle, at han var blevet millionær. De blev helt chokerede, da de søvndrukne blev vækket af sønnens banken på døren.

"De troede først, der var sket noget forfærdeligt. Jeg plejer jo ikke at komme anstigende midt om natten og hive dem ud ad sengen, siger vinderen med et grin – og han fortsætter:

"De blev selvfølgelig glade på mine vegne og tilgav hurtigt, at jeg havde vækket dem."

Publiceret 31 July 2020 12:11