Foto: Politiet.

Stærkt efterlyst af politiet: Hvem er disse mænd?

Politiet efterlyser gerningsmændene til et indbrud i burgerrestaurant Halifax i Køge - begået midt i juli.

Indbruddet i Køge er bare et af en række indbrud begået mod samme restaurantkæde.

Midt-og Vestsjællands Politi søger vidner der kan genkende en eller flere af de to mænd, som blev fanget på overvågningen ved et indbrud på burgerrestauranten Halifax, der blev begået tirsdag den 14. juli omkring klokken 01.42. Restauranten ligger på Antoniestræde i Køge, og på overvågningen ses mændene komme gående i retning fra Køge station og først passere restauranten, men de vendte kort efter tilbage og begik indbruddet ved hoveddøren.

Overvågning fra Halifax i Valby, der havde indbrud d. 15. juli 2020.

De to mænd beskrives på denne måde fa politiet:

A: Mand, sydlandsk/arabisk af udseende, 20-25 år, alm. højde, alm. til slank af bygning, sort kort hår, sort fuldskæg, iført lys jakke, jeans og mørke kondisko.

B: Mand, sydlandsk/arabisk af udseende, 20-25 år, alm. højde, alm. til slank af bygning, sort hår, intet skæg, iført mørk hættejakke med hætten oppe, mørke bukser og mørke sko.

Ved indbruddet i Køge blev personalerummet gennemrodet, og der blev stjålet en computer, tøj, sko, en rygsæk og et kontantbeløb.

Politiet har en mistanke om, at samme gerningsmænd kan stå bag nogen af de øvrige indbrud begået i samme burgerkæde i Hillerød, Lyngby i Nordsjællands politikreds og på Trianglen, Falkoner plads og i Valby i Københavns politikreds i juni og juli måned.

Har du oplysninger om personerne på billeder, bedes du kontakte politiet på tlf. 114.

Publiceret 05 August 2020 00:00