Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Vanvidsbilist ville flygte fra voldsomt uheld som kvæstede kvinde - men så tog modigt vidne affære

Takket være et modigt vidne lykkedes det ikke en 44-årig mand at flygte fra et færdselsuheld, som han selv havde forårsaget tirsdag klokken 13.23 i krydset Paludan-Müllers Vej/Tyge Søndergaards Vej i Aarhus N. Det oplyser Østjyllands Politi.

Den 44-årige bilist var i høj fart kommet kørende over for rødt, hvor han ramte ind i siden på en bil med en 46-årig kvinde bag rattet.

I stdet for at blive og tilse kvinden, begyndte han at gå fra stedet uden at give sig til kende, men det fandt et vidne sig ikke i.

Vidnet tog kontakt til manden og bad ham blive, indtil politiet kom frem, men det fik manden til at true vidnet med tæsk, hvorefter han løb ind i et skovområde.

Vidnet fulgte fortsat efter flugtbilisten, mens han ringede til politiet. Under forfølgelsen truede den 44-årige med at slå vidnet ihjel.

Takket været vidnet lykkedes det en politipatrulje at finde frem til flugtbilisten, der både virkede påvirket af alkohol og stoffer. Han blev anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel samt trusler på livet, flugt fra et færdselsuheld og for at køre over for rødt.

Kvinden i bilen, der blev torpederet af den 44-årige, blev kørt til skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade, oplyser Østjyllands Politi.

jn

Publiceret 05 August 2020 11:29