Arkivfoto

Arkivfoto

17-årig om brutal voldtægt af tilfældig kvinde på åben gade: - Det var frivilligt

Drengen er idømt flere års fængsel for voldtægt i Taastrup

En blot 17-årig mand blev onsdag ved Retten i Glostrup idømt tre et halvt års fængsel for en brutal voldtægt af en 31-årig kvinde, som fandt sted i maj måned i Taastrup. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Drengen mødte den 31-årige kvinde på Taastrupgaardsvej natten til den 31. maj, hvor han først spurgte hende, om hun havde en cigaret. Efter at have givet drengen en cigaret, ringede kvinden til sin kæreste. Den 17-årige slog pludselig mobiltelefonen ud af kvindens hånd, og da hun gik ind i noget krat for at finde den, fulgte han efter.

I krattet blev kvinden tvunget til jorden og presset til oralsex. Hun bliver derefter sparket i ryggen og endte med at blive offer for fuldbyrdet voldtægt.

Takket være en årvågen og godt lokalkendt betjent, som genkendte voldtægtsmanden ud fra et signalement, blev den nu dømte hurtigt identificeret og varetægtsfængslet den 5. juni.

Ifølge TV2 Lorry nægtede han i første omgang overhovedet at have været sammen med kvinden. Men da hans dna blev fundet, ændrede han forklaring til, at de havde været sammen, men at det var frivilligt.

Udover fængselsstraffen fik den 17-årige, som er født og opvokset i Danmark, men er somalisk statsborger, en advarsel om udvisning.

Han ankede dommen til Østre Landsret på stedet.

jn

Publiceret 06 August 2020 10:32