Foto: Pia Degn / Facebook

Foto: Pia Degn / Facebook

Hund forsvundet i en måned: Stakkels My er ikke andet end pels og knogler

I næsten en måned har den 11-årige dobbermann My været forsvundet i Koldingområdet. Den forsvandt pludseligt den 8. juli under en luftetur ved gården Gejlhavegård.

Flere borgere har siden deltaget i eftersøgningen efter hunden, som er blevet spottet ved flere lejligheder men endnu ikke er indfanget. Det skriver JydskeVestkysten.

En hel måned uden regelmæssigt mad og drikke har tilsyneladende sat sine spor på My.

"My blev senest set i mandags, og beskrivelsen lyder, at den ikke er andet end pels og knogler. Og med det varme vejr, som vi går i møde, så er den altså i meget kritisk tilstand," siger Pia Degn, som er aktiv eftersøgningen.

Som hundeinstruktør vurderer hun, at My meget naturligt er blevet mistænksom over for mennesker, fordi hun har været alene så længe. Hun har sandsynligvis overlevet på vand fra grøfter, bær, mus og andre ting.

"Men den er i kritisk tilstand, så vi har ikke lang tid endnu, hvis vi skal have held med at indfange My i live," siger Pia Degn til JydskeVestkysten.

Ser man My, skal man ikke selv forsøge at kalde den til sig. Tag et foto, observer og ring derefter til et af disse tre numre.

- Susanne 40603407

- Inge 40251680

- Pia 27419227

jn

Publiceret 07 August 2020 12:23