Arkivfoto.

Elsket og savnet. Han kom aldrig hjem: Politiet - hjælp os, nu gælder det liv eller død

Nordsjællands Politi beder endnu en gang borgerne om hjælp til at finde den 86-årige Einar, som gik fra sin bolig på plejecentret Trongårdsbakken i Vejby torsdag aften omkring klokken 21.30. Da han har været savnet i flere dage, vurderes det, at han ikke længere er i stand til at klare sig selv.

Nordsjællands Politi har tidligere udsendt en efterlysning af den 86-årige mand, men da han fortsat ikke er fundet, opfordrer politiet endnu en gang borgerne til at kigge efter Einar i haver, carporte, skure og andre steder, hvor han kunne tænkes at have søgt ly.

Nordsjællands Politi har søgt efter ham med drone, hunde samt manuelt søg, som er betjente, der går rundt og tjekker blandt andet haver, carporte og uaflåste redskabsskure, men indtil videre uden resultat. Desuden er videoovervågningen fra Lokalbanen blevet undersøgt, og her er den 86-årige Einar heller ikke at se.

Han er kendt for både at kunne komme vidt omkring ved egen hjælp, men også for let at falde i snak med andre. Han kan have fået et lift af en bilist, som måske har set ham gå langs en vej og på den måde været kommet længere væk end først antaget. Derfor opfordrer Nordsjællands Politi også borgere uden for Nordsjælland til at kigge efter ham.

Foto: Politiet.

Einar er som nævnt 86 år. Han er dement og beskrives i øvrigt som 175-180 cm høj med kort hår, briller og pæreformet krop. Da han gik var han iført ternet skjorte og lange bukser.

Nordsjællands Politi hører gerne fra borgere, som har set Einar og kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 11 August 2020 14:18