Arkivfoto

Arkivfoto

Politiet trækker nødbremsen: De unges Puttefest er aflyst

Grundet stor risiko for spredning af coronavirus har politiet fundet det nødvendigt med et tidsbegrænset opholdsforbud i Ulvedalene i Dyrehaven.

På baggrund af den seneste tids stigning i antallet af coronatilfælde i landet har Nordsjællands Politi tirsdag meldt ud, at man har valgt at indføre et tidsbegrænset opholdsforbud i Dyrehaven, nord for København, fredag den 14. august fra kl. 14 til kl. 24, som er det tidsrum, hvor gymnasiernes berygtede Puttefest skulle have været afholdt.

"Jeg er sikker på, at også de unge mennesker ved, at det for tiden er uklogt at forsamle sig i større grupper på kryds og tværs, og derfor havde mange af dem sikkert ikke tænkt sig at møde op i Dyrehaven på fredag, opholdsforbud eller ej," siger politidirektør i Nordsjællands Politi, Jens-Christian Bülow.

Han forventer, at de unges sunde fornuft helt af sig selv medfører, at de ikke dukker op til fest i det fri i Dyrehaven. Skulle det dog alligevel ske, er politiet til stede ved indgangene, og trodses opholdsforbuddet, har de også bødeblokken med.

jn

Publiceret 11 August 2020 17:16