Arkivfoto.

Han påtalte vanvidskørsel: En time efter fik han besøg af tre maskerede mænd i sit hjem

Søndag aften blev en 43-årig mand fra Greve overfaldet i sit hjem, Greve Bygade, Greve Landsby, af tre maskerede mænd, der sparkede og slog den 43-årige blandt andet med et haveredskab. Politiet har siden overfaldet efterforsket sagen for at klarlægge motivet det til voldelige overfald og finde frem til mistænkte i sagen. Ved overfaldet fik den 43-årige en flænge i hovedet..

Den ene af overfaldsmændene henviste under overfaldet til en episode i trafikken, som den 43-årige en times tid forinden havde været involveret i krydset Vesterbjerg/Tune Landevej, ikke langt fra den 43-åriges adresse på Greve Bygade i Greve Landsby, hvor overfaldet skete. Den 43-årige havde påtalt over for føreren af en crosser, at han kørte hasarderet op på fortovet og ud/ind imellem bilerne. Crosseren havde ramt den 43-åriges bil, og han ønskede politiet frem på stedet. Dette ønskede føreren af crosseren ikke, og der opstod en kontrovers imellem den 43-årige og føreren af crosseren. De kørte herefter begge fra stedet, uden at sagen blev anmeldt til politiet.

Efter overfaldet fik politiet kl. 19.43 anmeldelse om episoden og kørte til stedet for at lede efter mistænkte i sagen, men fandt dem ikke. Offeret blev kørt til skadestuen til behandling for sine skader.

Politiet søger i den forbindelse vidner til overfaldet, som blev begået søndag aften omkring kl. 19.30. Politiet vil også gerne i kontakt med vidner, som overværende uheldet og kontroversen i krydset Vesterbjerg/Tune Landevej omkring kl. 18.55.

Føreren af crosseren beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 18-20 år, 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk, Iført: Ukendt tøj og havde en styrthjelm på hovedet. Kørte på en grå/hvid crosser uden nummerplade, som larmede højt under kørslen.

Vidner så de tre maskerede mænd komme gående ad Greve Bygade fra syd og hen til den 43-åriges hus kort før overfaldet.

De tre maskerede mænd beskrives som:

C: Mand, Dansk af udseende, 35-45 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: Full sleeve, Talte: Dansk, Iført: Sorte bukser, sort trøje, sort halsedisse og solbriller.

D: Mand, Dansk af udseende, 35-45 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Kronraget, Talte: Dansk, Iført: Sort tøj.

E: Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Solbrændt i huden, Talte: Dansk.

Oplysninger om episoden og evt. køretøjer, som de tre mænd kørte i til/fra stedet, kan være meget vigtige for efterforskningen. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Publiceret 14 August 2020 00:00